ایمپلنت در سبزوار

بی‌دندانی را چگونه جایگزین کنیم؟
این نوشته توضیح می‌دهد چرا بهترین روش درمان بی‌دندانی ایمپلنت است.
ایمپلنت در سبزوار

ايمپلنت در سبزوار يك برچسب است كه براي افزايش سئوي سايت استفاده شده است. ما در اين مركز از يكي از بهترين سيستم‌هاي ايمپلنت دنيا يعني SIC سوئيس استفاده مي‌كنيم. ايمپلنت در سبزوار دندانپزشك در سبزوار لمينت در سبزوار

    بی‌دندانی

     ما به دلایل مختلف ممکن است دندان خود را از دست بدهیم. حوادث منجر به شکسته شدن دندان به شکلی که قابل بازسازی نباشد، مراجعه دیر هنگام و پیشرفت پوسیدگی در حدی که دندان را غیر قابل نگهداری کند، ترک برداشتن ریشه دندان، التهاب استخوان نگهدارنده دندان و لق شدن منجر به کشیدن آن و دلایل زیاد دیگری که ممکن است منجر به از دست رفتن دندان ما شود.

     می‌توان با بی‌دندانی کنار آمد و به آن عادت کرد. ولی واضح است که لذت خوردن با یا بدون دندان خیلی متفاوت است. بقول معروف مگر چقدر عمر می‌کنیم که از لذت‌های زندگی بگذریم. شرایط صحبت کردن ما نیز در حضور کامل دندان‌ها و یا کمبود آن‌ها متفاوت است. بطور کلی وضعیت دندان‌های ما نقش مهمی در اعتماد به نفس ما دارد. علاوه بر این، بی‌دندانی احتمال بیماری‌های دهان را افزایش می‌دهد، مشکلات گوارشی بوجود می‌آورد، باعث تحلیل استخوان فک در آن قسمت می‌شود و گاهی روی اعصاب و روان ما نیز تاثیر می‌گذارد. اگر توانایی مالی داریم، خردمندانه نیست با بی‌دندانی کنار بیاییم.

      روش‌های درمان بي‌دنداني

     روش‌های مختلفی برای رفع و درمان بی‌دندانی وجود دارد. یکی از روش‌ها این است که اگر دندان‌های طرفین وجود دارند، آن‌ها را برای محل بی‌دندانی پایه قرار دهیم. درست مانند یک پل که بر طرفین رودخانه تکیه کرده است. نام این روش هم از همان پل گرفته شده و به بریج (Bridge) دندانی معروف است. با این روش می‌توان یک یا دو دندان از دست رفته را جایگزین کرد، هم بصورت ثابت و هم بصورت متحرک.

     در این روش ابتدا دندان‌های دو طرف بایستی تراش بخورند و سپس روکش شوند و معمولا نیاز به اندو هم پیدا می‌کنند. مشخص است که در این روش دو دندان فدای یک دندان می‌شوند که منطقی نیست. در حالتی که دندان‌های طرفین از قبل اندو شده و نیاز به روکش دارند، این روش روش مناسبی است ولی در حالتی که دندان‌های طرفین سالم هستند به هیچ وجه منطقی نیست که از این روش استفاده شود.

     روش دیگر برای جایگزینی دندان از دست رفته، استفاده از یک پروتز متحرک است. حالتی که بتوانید براحتی دندان‌ها را بردارید و بگذارید. مزیت آن سرعت، سادگی و ارزانی است ولی همه‌ی شما می‌دانید که پروتزهای متحرک معایب زیادی دارند. غذا خوردن با آن‌ها ساده نیست. گاهی ممکن است از جایشان خارج شوند، ذرات غذا زیر آن می‌رود، جلوی تحلیل استخوان فک را نمی‌گیرد، مرتب باید آن‌ها را از جای خود خارج کنید و تمیز نمایید و همه چیز را نمی‌شود با آن خورد.

     ایمپلنت، بهترین روش درمان بی‌دندانی

     بطور کلی روش‌های غیر ایمپلنتی، مبتنی بر جایگزینی دندان یا دندان‌های از دست رفته بدون دست زدن به استخوان فک است، چه بصورت ثابت و چه بصورت متحرک. هیچکدام از این‌ها زیبایی، دوام، استحکام و قابل اعتماد بودن روش ایمپلنت را ندارند. ایمپلنت بهترین روش درمان بی‌دندانی است.

     ما در این مرکز تمام روش‌های درمان بی‌دندانی را انجام می‌دهیم و استانداردهای لازم را در این زمینه رعایت می‌کنیم. طرح درمان‌هایی که ارائه می‌کنیم، مبتنی بر مورد نظر قرار دادن تمام متغیّرهایی است که از شرایط کلی شما به دست می‌آید. با این حال، در بیشتر موارد ایمپلنت بهترین طرح درمان است. 

     سیستم ایمپلنتی که ما استفاده می‌کنیم، از بهترین سیستم‌های ایمپلنت دنیا یعنی سیستم ایمپلنت سوئیسی (SIC) است.

ايمپلنت - دكتر باغاني

سیستم ایمپلنت سوئیسی SIC

 

     نرخ شکست این سیستم کمتر از دو درصد است. عوارض بسیار کم و سازگاری بسیار بالایی دارد. برای کاشت ایمپلنت بعد از کشیدن دندان صبر می‌کنیم تا استخوان ناحیه ترمیم شود یا اگر قبلا کشیده شده، ابتدا وضعیت دندانی آن ناحیه بررسی می‌شود. گاهی ممکن است یک سی تی اسکن تهیه شود. چنانچه وضعیت دندانی شما مناسب کاشت دندان باشد، فرآیند کاشت و نصب دندان شروع می‌شود.

     فرآيند كاشت دندان

     این فرآیند شامل دو بخش کلی کاشت و پروتز است. ابتدا مرحله‌ی کاشت انجام می‌شود. در این مرحله که مهمترین بخش کار است، لثه‌ی روی استخوان کنار زده شده و داخل استخوان حفره‌ای ایجاد می‌شود تا قطعه‌ی اصلی ایمپلنت (فیکسچر) درون آن نصب شده و لثه روی آن بخیه شود. بعد از دو هفته لازم است برای کشیدن بخیه تشریف بیاورید. سپس دو ماه به بدن فرصت می‌دهیم تا استخوان اطراف ایمپلنت را بازسازی کند. بعد از دو ماه لازم است برای قطعه‌ی لثه‌ای (جینجیوآل فرمر) مراجعه فرمایید که در این مرحله قطعه‌ی کاور اسکرو با جینجیوآل فرمر جایگزین می‌شود.

     بعد از حدود دو هفته و پس از شکل گرفتن لثه، نوبت مرحله‌ی قالب‌گیری از بخش پروتز ایمپلنت می‌رسد. در این مرحله جینجیوآل فرمر از روی فیکسچر باز شده و قطعه‌ی دیگری بنام ایمپرشن کوپینگ روی فیکسچر بسته می‌شود و سپس با ماده مخصوص، قالب‌گیری می‌شود. بعد روی قالب گرفته شده قطعه‌ای بنام آنالوگ نصب می‌شود. سپس قالب شما به لابراتوار ارسال می‌گردد. لابراتوار، اباتمنت را روی انالوگ  نصب کرده و روی آن روکش را می‌سازد. بعد از دریافت روکش از لابراتوار، یک نوبت دیگر شما تشریف می‌آورید تا آخرین مرحله که همان نصب روکش است برای شما انجام شود. اکنون شما در جای خالی، صاحب یک دندان زیبا، قابل اعتماد و پایدار شده‌اید. مبارک باشد.

ایمپلنت

دکتر زهرا باغانی در حال آماده شدن برای جراحی ایمپلنت

 

     اجزای مختلف یک ایمپلنت

     انیمیشن مراحل کاشت دندان

     لازم به تذکر است که فرآیند کاشت دندان یک فرآیند مهم و حساس است. استریلیزاسیون در آن خیلی مهم است. بررسی شرایط اولیه شما برای اینکه آیا کیس مناسب ایمپلنت هستید یا خیر، مهم است. نحوه‌ی درست قرارگیری ایمپلنت در استخوان به تجربه‌ی بالایی نیاز دارد. همه‌ی این متغیّرها نهایتا در شکست یا موفقیت، فانکشن آن (اینکه در جویدن موثر باشد یا خیر) و همچنین زیبایی آن خیلی اهمیت دارد. هدف صرفا کاشتن یک دندان در دهان شما نیست. بلکه هدف، انجام این کار به بهترین شکل ممکن است تا کیفیت لازم را داشته باشد.

ایمپلنت در سبزوار, دندانپزشك در سبزوار, لمينت در سبزوار

 

     چه می‌شود اگر از ایمپلنت استفاده نکنیم؟

     در صورتی که محل خالی شده ناشی از حذف یک دندان به هر دلیلی جایگزین نشود، تعادل بین دندان‌ها به هم خورده و دندان‌های اطراف به سمت فضای خالی کج می‌شوند. این کج شدگی باعث ایجاد تماس‌های پیش‌رس در حین جویدن شده و به تدریج باعث آسیب به مفصل فکی و ایجاد درد در آن می‌شود. علاوه بر این باعث ایجاد فاصله در دندان‌های جلویی شده و به زیبایی ما لطمه می‌زند.

     در صورتی که فضای بی‌ندانی با ایمپلنت جایگزین نگردد، استخوان این ناحیه به مرور تحلیل می‌رود و این چالش زمانی بیشتر خواهد شد که مجبور شویم از دست دندان کامل استفاده کنیم.

     حس جویدن نیز در دندان جایگزین شده با ایمپلنت بسیار شبیه دندان طبیعی است، در حالی که در سایر روش‌های جایگزینی، این حس بسیار ضعیف‌تر است. به همین دلایل ایمپلنت بهترین روش جایگزینی دندان از دست رفته است.

     در ویدئوی زیر توضیح داده می‌شود که بهتر است از کدام برندها برای ایمپلنت استفاده شود.

     علل شکست درمان ایمپلنت چیست؟

     موفقیت درمان ایمپلنت بر سه پایه زیر استوار است که اگر هر کدام از این سه پایه درست نباشد می‌تواند موجب شکست در درمان ایمپلنت گردد.

      1 – فاکتورهای مرتبط با بیمار: مانند قدرت سیستم ایمنی بیمار، وجودِ استخوان دارای کمیت و کیفیت مناسب در ناحیه بی دندانی، عدم وجود بیماری‌های سیستمیک، عدم استعمال دخانیات، عدم وجود دندان قروچه در شب.

     2 – فاکتورهای مرتبط با سیستم ایمپلنت: استفاده از سیستم‌های بروز و پیشرفته دنیا که با تکنولوژی‌های مدرن تهیه شده باشد و  بهترین کیفیت را بر اساس تحقیقات بین‌المللی ارائه کند.

     3 – فاکتورهای مرتبط با دندانپزشک: درمان ایمپلنت، درمانی دقیق و حساس می‌باشد که نیازمند  انجام آن توسط یک دندانپزشک حرفه‌ای و با دقت بالا می‌باشد.

نظرات بسته شده است.